Varde Gardens nyhedsbrev

Varde Gardens nyhedsbrev

Uge 16

VardeGardenPosted by Dorte Christensen 2019-04-18 11:15:11

Ingen træning i den kommende uge med mindre andet er aftalt med jeres instruktør.

Søndag d. 5 maj har vi besluttet at medvirke ved løbet til fordel for Danske Hospitalsklovne der afholdes i det gamle Sommerland. Vi blev spurgt om vi ikke havde lyst til at medvirke, og det bakker vi så op om i år.

Vi håber I har godt gang i salget af slagtervarer, så vi med fælles hjælp kan få samlet endnu et pænt beløb til rejsekassen.

Der bliver ikke nogen tur til ringridning i Guderup i år, de har fået besparelser i budgettet, men håber på gensyn i 2020.

Varde Gardens Venner har konstitueret sig, og formand er Birgit Ovesen. Der bliver en facebookside hvor alle, der vil være “venner med Garden” kan anmode om medlemskab. Her vil man kunne byde ind på diverse opgaver og søge informationer om aktiviteter osv.

Efter påske øger vi som sædvanligt træningen. Vi har besluttet at vi i år prøver at slutte kl. 20.00, da den sidste halve time ofte er lidt tilovers for mange. I stedet kan der måske blive lidt ekstra træning ex. før eller efter et arrangement hvis I har brug for det. Træning er derfor fra17.30-20. Cafeen åbner kl. 17 for de der har lyst til at spise med.

Ønsker jer alle en rigtig dejlig påskeferie.Uge 15

VardeGardenPosted by Dorte Christensen 2019-04-18 11:14:49

I morgen lørdag er der øvedag for alle aspiranter på Stålværket fra 9.15- 15.00. Vi glæder os til at få øvet en masse sammen med jer 👍🏻. Skulle der være en der vil bage en kage så er det selvfølgelig velkomment 😉.

Søndag er der tattoo- træning på Varde Kaserne fra 11.50-15.10. Husk røde bluser, drikkedunk, frugt, indesko og ID til kasernen. Eventuelle afbud til Minna eller Eli.

Tirsdag og onsdag er der træning på Stålværket som normalt,

Tom skal arbejde i Oslo de næste 11 uger, og derfor bliver træningen for 4 deling lidt anderledes den næste tid bl.a. med mere samspil med 3. Deling.

Rejsekassen er nu 49.000kr tungere efter endt arbejde i Hejnsvig. Tusind tak til alle der har hjulpet 👍🏻

Hanne ( Annes mor) har fået en aftale i stand med Tistrup Slagterhus, og derfor vil vi inden så længe prøve at tjene penge til rejsekontoen med salg af kød. Hver garder/ aspirant vil få et antal bestillingssedler med hjem. Man skal så forsøge at sælge grillpølser, leverpostej, og en masse andetlækkert kød til naboer, venner, kollegaer og familie.Kødet udleveres fra en kølervogn på en bestemt dato og et bestemt tidspunkt ( følger) Garden tjener 20% af salget, og det kan gå hen at give en god slat til rejsekontoen afhængig af hvor ihærdig hver enkelt er.

Der er netop kommet program fra Polen, det ser ud til at det bliver en rigtig spændene weekend med orkestre fra bl.a. Tjekkiet, Ukraine, Bulgarien, Hviderusland, og andre. Der er fællesnumre vi skal have lært, så der er nok at tage fat på

Efte påske udvider vi træningstider igen, mere herom i næste nyhedsbrev.

Der er ikke træning i uge 16.

God weekend

DorteUge 14

VardeGardenPosted by Dorte Christensen 2019-04-18 11:13:38

I den kommende weekend har vi takket være jer og jeres familier en stor skare i Hejnsvig hvor de sidste arbejdsdage finder sted i denne omgang. Husk at stille urene frem til sommertid 😉

Tirsdag er der træning som normalt på Vestervold, Gardercafeen serverer mad fra kl. 17.

Også onsdag er der træning som normalt .

Lørdag er der øvedag for alle aspiranter og uniformerede der stadig får soloundervisning, husk at melde om du kommer, så vi har det rigtige antal instruktører.

Søndag er der tattoo- træning på Varde Kaserne. Husk indesko, rød bluse, drikkedunk og adgangs ID. Eventuelle afbud til Eli og Minna.

Velkommen til det nye garderråd : Trine, Liv, Ebbe, Betina,Sofia, Sofie RC, Mikael & Emil

Suppleanter er : Magnus og Sofie S.

Genvalgt til Varde Gardens bestyrelse for 2 år blev : Camilla, Charlotte, Torben og Tom.

Nyvalgt til Varde Gardens bestyrelse for 1 år blev : Rikke ( Najas mor)

Suppleanter til Varde Gardens Bestyrelse for 1 år blev : Eli og Mette ( Lasses mor)

Garderrep. til bestyrelsen : Betina og Sofie RC

I går var der stiftende generalforsamling til Varde Gardens Venner af 2019, hvor bestyrelsen er :

Søren ( Anders’ far)

Birgitte ( Mads’ mor)

Karen Johanne ( Henrik og Jespers mor der skal være kasserer)

Jytte ( Susanne og Heidis mor)

Birgit ( Camilla og Charlottes mor)

Suppleant er : Gitte ( Sofie S’ mor )

Vi glæder os over at Varde Garden igen har en støtteforening der kan være med til at generere penge til rejsekassen. Der bliver i starten et tæt samarbejde mellem de 2 bestyrelser fordi vi har så mange bolde og aktiviteter vi gerne vil have i gang, og vi håber at I alle bakker godt op og melder jer til nogle af de opgaver d kommer 👍🏻👍🏻

God weekend

DorteUge 13

VardeGardenPosted by Dorte Christensen 2019-04-18 11:12:34

I denne weekend bliver der travlt i Hejnsvig. Der er stadig ledige pladser på holdet på søndag hvis der er nogen der har mulighed for at hjælpe.

Tirsdag er der træning som normalt på,Stålværket, og gardercafeen er åben og serverer mad fra kl. 17.

Der er valg til garderrådet denne aften.

Onsdag er der rytmik og march for aspiranterne. Vi mødes på Stålværket kl. 16.30 og slutter kl. 19.

Torsdag er der generalforsamling på Stålværket kl. 19.00

På valg er

Camilla O Schmidt( ønsker genvalg)

Torben Sørensen( ønsker genvalg)

Charlotte M Ovesen( ønsker genvalg)

Tom Rathjen ( ønsker genvalg)

Jytte Seested har ønsket at træde ud af bestyrelsen før hendes valgperiode er færdig, derfor skal der vælges et medlem for 1 år.

Samme aften har vi stiftende generalforsamling i Varde Gardens Venner. Vi håber at der er nogle venner af Garden ( forældre, bedsteforældre, gamle gardere, gardere over 18 år) der har lyst til at være med til at sidde i bestyrelse og være med til at planlægge de aktiviteter der giver tilskud til Varde Garden.

Lørdag og søndag er der igen arbejde - ( sidste mulighed i denne omgang )og der er stadig et par ledige pladser. Kontakt Charlotte hvis du gerne vil give en hjælpende hånd.

Aspiranter skal huske tilmelding til øvedag.

God weekend

DorteUge 12

VardeGardenPosted by Dorte Christensen 2019-04-18 11:12:14

I den kommende weekend er der ikke “ fritidsarbejde” i Hejnsvig, men derimod tattoo- træning på Varde Kaserne søndag fra 1150- 15.10 husk rød bluse, indendørssko, adgangsbevis og en drikkedunk. eventuelle afbud til Minna og Eli. Husk at medbringe noder til mine to five.

Tirsdag er der træning på Stålværket fra kl. 17.30-19.30 Er vejret ordentligt er aspiranter velkomne til at kigge forbi og være med den første times tid, det er dog ikke et krav.

gardercafeen har åbent fra kl. 17.00, der er krebinetter med brasede kartofler og brun sovs på menuen.

Onsdag er der træning som normalt.

Aspiranter skal huske at tømme dueslagene, de er seddel vedrørende øvedag.

Husk indbetaling til turen til Fredericia, sidste frist i dag.

Næste lørdag og søndag er der job i Hejnsvig, En stor tak til alle jer der tager en tørn 👍🏻 Håber vi får de sidste pladser fyldt i løbet af ugen, vi har brug for jer alle.

Husk at tjekke den nye arr. Kalender, der er meget nyt på den😅

God weekend

DorteUge 11

VardeGardenPosted by Dorte Christensen 2019-04-18 11:11:51

I morgen er der en ny frisk flok der tager på arbejde i Hejnsvig. En stor 👍🏻 Til alle der har meldt sig, det er super dejligt med god opbakning, og det betyder jo, at rejsekontoen kan levere et pænt tilskud til den næste store tur.

Tirsdag er der træning på Stålværket fra 17.30- 19.30. Jytte åbner cafeen med byg selv burger på menukortet. Denn aften vil vi gerne have alle aspiranter deltager. Vi skal både marchere og spille, så medbring både instrument/ stok og en jakke så vi kan være udendørs. Aspiranter er også meget velkomne til at spise med 😉

Onsdag er der træning som normalt.

Torsdag er der klubaften i Varde Skytteklub. Tom er tovholder på aftenen, så eventuelle spørgsmål bedes sendt til ham 😉

Lørdag (16/3) er der igen arbejde at få i Hejnsvig. Der er endnu ikke tilmeldt så mange, så kan du hjælpe os, så kontakt Charlotte.

I løbet af den kommende uge varsler garderrådet hvornår der afholdes valg, da dette skal afholdes inden generalforsamling d. 28/3.

Der er stadig 10-15 sæt nissetøj der ikke er afleveret ..... sikke meget kage vi skal spise 😋

I ved selv hvem det er, så få det nu bragt i orden, så uniformsudvalget kan få talt op og bestilt det nissetøj der evt skal syes inden november.

Bestyrelsen har arbejdet på de indledende manøvrer til at Varde Gardens Venner kan genopstå. Det er en regnskabsmæssig foranstaltning der betyder, at vi kan lave flere aktiviteter så vi kan tjene penge til rejsekassen. De momspligtige aktiviteter som fx. “ køb en garder “ vil fremover komme den vej, og det byder også at vi fx. Kan afholde flere lotterier om året end vi kan nu.

Vi håber at der sidder nogle friske folk som har mod på at sidde i Venneforeningens bestyrelse. Vi forventer at man holder møde max 5/6 gange om året. Det vil ikke betyde en masse bestyrelsesarbejde, men der vil være møder når der kommer nogle spændende aktiviteter, som man skal være med til at tage stilling til om vi kan løse eller ej, Selve arbejdet der skal udføres hjælper vi hinanden med som pt.

Varde Gardens Venner har stiftende Generalforsamling d, 28/3. Har man lyst til at høre mere eller er du allerede klar til at tage fat, så kan man kontakte Camilla, Tom, eller Karen Johanne.

Rigtig god weekend

DorteUge 10

VardeGardenPosted by Dorte Christensen 2019-04-18 11:11:11

I aften er der klubaften med pizza og forskellige film. Vi starter kl. 18, og vi glæder os til en hyggelig aften. Prisen er 30 kr til pizza, og der betales til Dorte på 24428867 eller kontant ved ankomst. Garden giver sodavand og Jytte giver snolder mm

Søndag sender vi først hold til Hejnsvig hvor der skal arbejdes til fordel for rejsekontoen. Vi håber det bliver en rigtig god oplevelse for alle. Det går stille og roligt fremad med tilmeldingerne, (dog ser d. 24/3 lidt trist ud ) tak for det 👍🏻👍🏻 Der er stadig ledige pladser i bilerne på søndag hvis der er nogen der har lyst til at tage med😉

Tirsdag og onsdag øves der på Stålværket som normalt. Det er nu så lyst at vi kan marchere en lille tur først,

så husk en varm jakke. Gardercafeen serverer gardergryde og pasta kl. 17

Onsdag er der tøndeslagning/ fastelavn sammen med kirken og spejderne. Der skal minimum være 5 for at vi gemmefører, og tilmelding via facebook.

Tirsdag i uge 11 vil vi gerne have alle aspiranter med til træning fra 1730-18.30 ( man må gerne blive til 19.30 hvis man har lyst).

Vi skriver nu marts og der mangler stadig nissetøj i kasserne. Er dette ikke afleveret på tirsdag koster det flødeboller eller kage !!!!

Husk tilmelding til klubaften i skytteklubben, hegnsvagter til Open Air og rengøring ved folkedanserstævnet, vi har brug for jeres hænder ❤️

God weekend

DorteUge 9

VardeGardenPosted by Dorte Christensen 2019-04-18 11:10:51

På søndag er der tattoo træning på Varde Kaserne fra 11.50-15.10. Husk indesko, rød bluse, drikkedunk. Der udleveres nye adgangskort til gardere over 15 år. Eventuelle afbud til Eli eller Minna.

Tirsdag er der træning som normalt, og Torben åbner cafeen og sælger lasagne til 20kr

Der vil være uniformsprøver på bukser/ nederdele de næste gange, så tøjet sidder rart og pænt når vi skal optræde næste gang.

Onsdag er der rytmik og marchtræning for aspiranter fra 16.30 - 19.00. Jytte åbner cafeen og har lasagne på menuen til 20kr.

Fredag er der filmaften for alle der har lyst. Der er Disneyfilm/ familiefilm i det ene rum, og film for det lidt mere modne publikum i det andet. Henrik og Betina er ansvarlige for emne event. Vi splejser om pizza kl 18. Garden giver en sodavand, og Jytte har foræret os en kurv med Chips og slik som vi kan hygge os med. 😋

Det er nu muligt at tilmelde sig en klubaften i Varde Skytteklub. Denne aften er det kun os fra Varde Garden der er der, og vi få instruktion i hvordan man skal bære sig ad, så vi er godt forberedte til Skyttefest i Hausberge. Denne aften koster 50kr som går til instruktør og patroner, og vi håber at mange af jer har lyst 👍🏻

Vi er nu en god flok der skal til Garderfestival i Fredericia, det bliver med garanti en festlig og fornøjelig tur. Nærmere info følger.

Husk ar tilmelde jer en rengøringstjans i uge 29 eller en vagt ved Open Air i uge 30, der er stadig ledige tider 😉

God weekend

DorteNext »