Varde Gardens nyhedsbrev

Varde Gardens nyhedsbrev

Uge 6

VardeGardenPosted by Dorte Christensen 2019-04-18 11:09:24

kære alle.

Seneste Update på Jytte fik vi i går til midnat hvor de stadig afventede svar fra scanning. De ventede stadig at hun kunne blive syet, man regner med at dette vil tage 3 timer. De forventer Jytte kommer hjem i dag, og så besøger Camilla hende med en hilsen fra os alle. Rigtig god bedring til Jytte❤️

Tak til alle der hjalp os i går med kørsel til Esbjerg, og med hjælpen til Heidi og Jytte indtil ambulancen kom.

Vi melder selvfølgelig skaden til vores forsikringsselskab, og er i dialog med Hanne Grønland fra musik og billedskolen omkring situationen, så der kan findes en løsning på løse måtter osv, så dette ikke kan ske igen.

I mandage var der forældremøde omkring evt. tur til NY. Stemningen var, at bestyrelsen skal arbejde videre med projektet, og at alle vil hjælpe til med at rejse pengene i det omfang der er muligt. Vi har møde på mandag, og herefter kommer der en Update på hvad vi går i gang med, og hvor vi har brug for hjælp og til hvad.

I aften er der klubaften med forskellige brætspil, og glæder os til at hygge med jer fra kl. 18- ca. 21/ 21.30. Najas mor Rikke kommer og hjælper med popkorn osv.

Tirsdag åbner Torben gardercafeen, menu og tilmelding følger på facebook. Der er træning som normalt på tirsdag og onsdag.

Vi vil gerne have det sidste nissetøj afleveret NU, så vi kan gemme kasserne væk fra klublokalet,

I uge 7 er der vinterferie og ingen træning.

Vinterhilsner

Dorte