Varde Gardens nyhedsbrev

Varde Gardens nyhedsbrev

Uge 8

VardeGardenPosted by Dorte Christensen 2019-04-18 11:10:29

Håber I nyder vinterferien og får slappet af😉

På tirsdag mødes vi til træning på Stålværket som sædvanligt. Gardercafeen er åben fra kl. 17. Torben serverer boller i karry med ris.

På onsdag er der træning som sædvanligt.

På torsdag(21/2) har vi OK- aktivitet i Kvickly fra 13-17. Er der mon nogen over 18 år der har mulighed for at stå der så hører Karen Johanne gerne fra jer på 22583163

Søndag ( 24/2) er der tattoo træning på Varde Kaserne fra 1150- 1510. Eventuelle afbud til Eli eller Minna.

Natasja har desværre ikke længere tid til at være instruktør for aspiranter i 1. deling, og derfor vil Liv fremover overtage tjansen sammen med Trine.

Bestyrelsen har budt ind på opgaver ved Wadden Tide og Middelalderfestivallen. De er glade for vores henvendelser og nu venter vi så spændt på om der kommer noget arbejde til os.

Det er nu muligt at tilmelde sig som hegnsvagt ved Open Air ( uge 30) på Facebook. Spørg endelig familie/ naboer m.m. om de vil være med til at tage en tjans.

I løbet af weekenden kommer en liste omkring rengøring ved Folkedansertræf i uge 29, hvor vi også har brug for praktiske hænder der giver penge til rejsekontoen.

Vi har forsøgt at få vareprøver hjem fra tøjmærket “New body” som tidligere har været solgt af klubber / foreninger i Danmark. De sælger desværre ikke længere til Danmark, så denne er desværre ikke en indtjeningsmulighed.

Bestyrelsen arbejder fortsat på kuvert lotteri og “ sponser en garder” og vi håber der snart er nyt til jer heromkring.

Uniformsjakkerne er pt. tilbage i Sønderborg hvor samtlige knapper bliver skiftet da de ruster 😢. Vi håber problemet er løst når vi får dem retur 👍🏻

Jytte er godt i gang med genoptræning og håber at hun snart vender tilbage

Spred gerne budskabet om at vi samler på dåser til alle de kommende konfirmander I kender( fx. på forældreintra osv) . Jo flere dåser, jo flere rejser😉

God weekend

Dorte