Varde Gardens nyhedsbrev

Varde Gardens nyhedsbrev

Uge 9

VardeGardenPosted by Dorte Christensen 2019-04-18 11:10:51

På søndag er der tattoo træning på Varde Kaserne fra 11.50-15.10. Husk indesko, rød bluse, drikkedunk. Der udleveres nye adgangskort til gardere over 15 år. Eventuelle afbud til Eli eller Minna.

Tirsdag er der træning som normalt, og Torben åbner cafeen og sælger lasagne til 20kr

Der vil være uniformsprøver på bukser/ nederdele de næste gange, så tøjet sidder rart og pænt når vi skal optræde næste gang.

Onsdag er der rytmik og marchtræning for aspiranter fra 16.30 - 19.00. Jytte åbner cafeen og har lasagne på menuen til 20kr.

Fredag er der filmaften for alle der har lyst. Der er Disneyfilm/ familiefilm i det ene rum, og film for det lidt mere modne publikum i det andet. Henrik og Betina er ansvarlige for emne event. Vi splejser om pizza kl 18. Garden giver en sodavand, og Jytte har foræret os en kurv med Chips og slik som vi kan hygge os med. 😋

Det er nu muligt at tilmelde sig en klubaften i Varde Skytteklub. Denne aften er det kun os fra Varde Garden der er der, og vi få instruktion i hvordan man skal bære sig ad, så vi er godt forberedte til Skyttefest i Hausberge. Denne aften koster 50kr som går til instruktør og patroner, og vi håber at mange af jer har lyst 👍🏻

Vi er nu en god flok der skal til Garderfestival i Fredericia, det bliver med garanti en festlig og fornøjelig tur. Nærmere info følger.

Husk ar tilmelde jer en rengøringstjans i uge 29 eller en vagt ved Open Air i uge 30, der er stadig ledige tider 😉

God weekend

Dorte