Varde Gardens nyhedsbrev

Varde Gardens nyhedsbrev

Uge 11

VardeGardenPosted by Dorte Christensen 2019-04-18 11:11:51

I morgen er der en ny frisk flok der tager på arbejde i Hejnsvig. En stor 👍🏻 Til alle der har meldt sig, det er super dejligt med god opbakning, og det betyder jo, at rejsekontoen kan levere et pænt tilskud til den næste store tur.

Tirsdag er der træning på Stålværket fra 17.30- 19.30. Jytte åbner cafeen med byg selv burger på menukortet. Denn aften vil vi gerne have alle aspiranter deltager. Vi skal både marchere og spille, så medbring både instrument/ stok og en jakke så vi kan være udendørs. Aspiranter er også meget velkomne til at spise med 😉

Onsdag er der træning som normalt.

Torsdag er der klubaften i Varde Skytteklub. Tom er tovholder på aftenen, så eventuelle spørgsmål bedes sendt til ham 😉

Lørdag (16/3) er der igen arbejde at få i Hejnsvig. Der er endnu ikke tilmeldt så mange, så kan du hjælpe os, så kontakt Charlotte.

I løbet af den kommende uge varsler garderrådet hvornår der afholdes valg, da dette skal afholdes inden generalforsamling d. 28/3.

Der er stadig 10-15 sæt nissetøj der ikke er afleveret ..... sikke meget kage vi skal spise 😋

I ved selv hvem det er, så få det nu bragt i orden, så uniformsudvalget kan få talt op og bestilt det nissetøj der evt skal syes inden november.

Bestyrelsen har arbejdet på de indledende manøvrer til at Varde Gardens Venner kan genopstå. Det er en regnskabsmæssig foranstaltning der betyder, at vi kan lave flere aktiviteter så vi kan tjene penge til rejsekassen. De momspligtige aktiviteter som fx. “ køb en garder “ vil fremover komme den vej, og det byder også at vi fx. Kan afholde flere lotterier om året end vi kan nu.

Vi håber at der sidder nogle friske folk som har mod på at sidde i Venneforeningens bestyrelse. Vi forventer at man holder møde max 5/6 gange om året. Det vil ikke betyde en masse bestyrelsesarbejde, men der vil være møder når der kommer nogle spændende aktiviteter, som man skal være med til at tage stilling til om vi kan løse eller ej, Selve arbejdet der skal udføres hjælper vi hinanden med som pt.

Varde Gardens Venner har stiftende Generalforsamling d, 28/3. Har man lyst til at høre mere eller er du allerede klar til at tage fat, så kan man kontakte Camilla, Tom, eller Karen Johanne.

Rigtig god weekend

Dorte