Varde Gardens nyhedsbrev

Varde Gardens nyhedsbrev

Uge 15

VardeGardenPosted by Dorte Christensen 2019-04-18 11:14:49

I morgen lørdag er der øvedag for alle aspiranter på Stålværket fra 9.15- 15.00. Vi glæder os til at få øvet en masse sammen med jer 👍🏻. Skulle der være en der vil bage en kage så er det selvfølgelig velkomment 😉.

Søndag er der tattoo- træning på Varde Kaserne fra 11.50-15.10. Husk røde bluser, drikkedunk, frugt, indesko og ID til kasernen. Eventuelle afbud til Minna eller Eli.

Tirsdag og onsdag er der træning på Stålværket som normalt,

Tom skal arbejde i Oslo de næste 11 uger, og derfor bliver træningen for 4 deling lidt anderledes den næste tid bl.a. med mere samspil med 3. Deling.

Rejsekassen er nu 49.000kr tungere efter endt arbejde i Hejnsvig. Tusind tak til alle der har hjulpet 👍🏻

Hanne ( Annes mor) har fået en aftale i stand med Tistrup Slagterhus, og derfor vil vi inden så længe prøve at tjene penge til rejsekontoen med salg af kød. Hver garder/ aspirant vil få et antal bestillingssedler med hjem. Man skal så forsøge at sælge grillpølser, leverpostej, og en masse andetlækkert kød til naboer, venner, kollegaer og familie.Kødet udleveres fra en kølervogn på en bestemt dato og et bestemt tidspunkt ( følger) Garden tjener 20% af salget, og det kan gå hen at give en god slat til rejsekontoen afhængig af hvor ihærdig hver enkelt er.

Der er netop kommet program fra Polen, det ser ud til at det bliver en rigtig spændene weekend med orkestre fra bl.a. Tjekkiet, Ukraine, Bulgarien, Hviderusland, og andre. Der er fællesnumre vi skal have lært, så der er nok at tage fat på

Efte påske udvider vi træningstider igen, mere herom i næste nyhedsbrev.

Der er ikke træning i uge 16.

God weekend

Dorte