Varde Gardens nyhedsbrev

Varde Gardens nyhedsbrev

Uge 44

VardeGardenPosted by Dorte Christensen 2018-10-29 21:09:31

Uge 44

Salget af julekalenderen er godt i gang, tak til alle jer der er og har været i gang som sælgere👍🏻Er der nogen der ikke kan få deres kalendere solgt, så tag dem gerne med tilbage, der er gardere der er på venteliste for at få flere de kan sælge😉

I morgen spiller vi i Horne, program fulgte i sidste uge. Tak til jer der hjælper med kørsel.

Søndag er der marchtræning på Varde Kaserne fra 11.50- 15.10. Husk Eli skal have besked vedrørende instrumenter der skal transporteres med derud.

Tirsdag og onsdag er der træning som normalt. Henriks aspiranter har fri onsdag.

Fredag starter en forhåbentlig forrygende weekend i Alslev som vil komme til at stå i julens tegn. Vi mødes kl. 17 og er færdige lørdag efter koncerten som starter kl. 17. Tak til jer der vil bage, det glæder vi os til. de aspiranter der endnu ikke har betalt skal huske turen koster 50kr, og dem tager man bare med på fredag.

nissetøjet udleveres indenfor de næste 14 dage

Vestjylland Forsikring har afregnet tegnede forsikringer for 4000kr; og har doneret 4000kr oveni, så 8000kr til rejsekontoen 👍🏻👍🏻👍🏻 Og endnu engang tak til de friske gardere der tog tjansen med at ringe rundt og til jer der har flyttet jeres forsikringer og samtidigt sendt Garden en tanke.

Sydbank Fonden gav i foråret en donation på 16.000 til nyt ledertøj. Derfor er der nu nye jakker til de ledere/ hjælpere der er med når Garden optræder, og vi kan sende de blå regnjakker på pension. Der vil desuden blive suppleret med træningstøj som kan lånes, og som lederne har på på rejser. hertil fra Sydbank kommer forbi på et tidspunkt for af overrække pengene/ tøjet.

God weekend

Vi ses i morgen

Dorte
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.