Varde Gardens nyhedsbrev

Varde Gardens nyhedsbrev

Uge 16

VardeGardenPosted by Dorte Christensen 2019-04-18 11:15:11

Ingen træning i den kommende uge med mindre andet er aftalt med jeres instruktør.

Søndag d. 5 maj har vi besluttet at medvirke ved løbet til fordel for Danske Hospitalsklovne der afholdes i det gamle Sommerland. Vi blev spurgt om vi ikke havde lyst til at medvirke, og det bakker vi så op om i år.

Vi håber I har godt gang i salget af slagtervarer, så vi med fælles hjælp kan få samlet endnu et pænt beløb til rejsekassen.

Der bliver ikke nogen tur til ringridning i Guderup i år, de har fået besparelser i budgettet, men håber på gensyn i 2020.

Varde Gardens Venner har konstitueret sig, og formand er Birgit Ovesen. Der bliver en facebookside hvor alle, der vil være “venner med Garden” kan anmode om medlemskab. Her vil man kunne byde ind på diverse opgaver og søge informationer om aktiviteter osv.

Efter påske øger vi som sædvanligt træningen. Vi har besluttet at vi i år prøver at slutte kl. 20.00, da den sidste halve time ofte er lidt tilovers for mange. I stedet kan der måske blive lidt ekstra træning ex. før eller efter et arrangement hvis I har brug for det. Træning er derfor fra17.30-20. Cafeen åbner kl. 17 for de der har lyst til at spise med.

Ønsker jer alle en rigtig dejlig påskeferie.
Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.