Varde Gardens nyhedsbrev

Varde Gardens nyhedsbrev

Uge 19

VardeGardenPosted by Dorte Christensen 2019-05-11 07:48:40
På søndag mødes vi alle ( både gardere og aspiranter) til klovneløb i Varde Sommerland. Stilletid er 8.45-11.30. Har man en rød klovnenæse hjemme, må man gerne have denne på sit
instrument som pynt når vi kommer til selve klovneløbet :).
Jytte har mad til de gardere der fortsætter til guldbryllup i Esbjerg, og dagen slutter kl. 15.45.
Tak til jer der har tilbudt at hjælpe med kørsel.

Tirsdag har vi træning på Stålværket som normalt. 4. deling øver med 3. deling.
Der skal øves på fællesnumre til Fredericia og Polen, og der skal også pudses lidt på musikken vi skal bruge i Hausberge.
Jytte åbner cafeen kl. 17, og de der vil spise med kan melde sig til på facebook ;).

Onsdag er der træning på Stålværket som normalt

lørdag d. 11/5 skal vi underholde ved et bryllup mens gæsterne venter på at brudeparret bliver fotograferet.
13.15 omklædning til uniform
13.45 afgang i privatbiler
14.15 koncert m.m.
15.15 tak for i dag

I må gerne begynde at indbetale egenbetaling på turene til Polen og Hausberge i juni. 400kr pr. tur på kontonr : 77000001273820 mærket gardernummer og navn.

Nyt fra uniformsudvalget :
Skulle der være nogle af jer der har små hvide skjorter liggende som I ikke længere kan passe må de gerne doneres til uniformsrummet - så er der nye gardere der kan få glæde af dem ;)
Vi har bestilt rødt og gråt stof hjem til nyt nissetøj til dem af jer der bruger de største størrelser. De få "slyngler" der stadig har nissetøjet liggende hjemme skal få det bragt i orden NU !!!.
Skrædderen kommer forbi på tirsdag for at tage mål til uniformsnederdele og bukser til dem der har fået besked herom. Så vær obs herpå.
Der er bestilt nye leopardskind hjem, så tuba, bækken og storetrommer bliver næsten ens.

Nyt fra Varde Gardens Venner :
Der blev solgt kød ved Tistrup Slagterhus for ca. 21.000kr, så stor tak til jer der på den måde hjalp til med at samle penge til rejsekassen ( ca. 4200kr.)
Man kan stadig melde sig til en hegnsvagt ( over 16 år) til Open Air på facebooksiden Varde Gardens Venner af 2019 eller hos Birgit Ovesen.
Der er også et par enkelte rengøringsvagter tilbage til folkedanserstævnet, men vi kan næste melde udsolgt, så det er super flot.
Vennerne mangler 2 x 2 stk. nattevagter når der er Middelalderfestival i Varde ( 29.august til 1. september) kontakt Birgit Ovesen hvis du vil hjælpe med denne tjans der giver 4000kr til rejsekassenØnsker jer alle en rigtig dejlig weekend

Dorte


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.