Varde Gardens nyhedsbrev

Varde Gardens nyhedsbrev

Uge 20

VardeGardenPosted by Dorte Christensen 2019-05-11 07:50:34
I morgen møder vi til bryllup fra 13.15 - 15.15, program fulgte i sidste uge. Tak for tilsagn om hjælp med kørsel fra Rikke, Torben, Camilla, Charlotte, Karen, Henrik. Er der en enkelt garder der vil tilbyde at hjælpe med kørsel vil det være fint, og ellers løser vi det 😉

Tirsdag og onsdag er der træning på Stålværket som normalt. Vi har fokus på tattoo og på fællesnumre i Fredericia, musik til Hausberge og Polen.
Jytte og co har koteletter på menuen i gardercafeen på tirsdag, tilmelding via facebook.

Fredag d. 17 ( bededag) har vi arr. I Næsbjerg, programmet er:
14.00 omklædning til uniform
14.30 afgang med privatbiler
15.00 koncert for gæsterne til fødselsdagen
15.30 retur
16.00 tak for i dag.

Lørdag d. 18 skal vi spille ved Sofias konfirmation og programmet er
11.15 omklædning til uniform
1145. Afgang til Oksbøl i privatbiler, festen holdes på kampskolen
Koncert mm
Retur til Varde, forfriskning, omklædning
15.15 tak for i dag

Skulle der være nogen der vil tilbyde at hjælpe med kørsel enten fredag eller lørdag hører jeg gerne fra jer på 24428867.👍🏻

Garderrådet har indkøbt en gul butterfly til alle der deltager på turen til Fredericia, hvor os fra Varde skal bære noget gult til festen.

Dansk Outlet i Esbjerg har i øjeblikket hvide drengeskjorter i str. Xs til XXL ( børnestr. til konfirmand) til 200kr hvis nogen mangler en ny hvid skjorte.
Pigerne kan købe hos HM og Zalando hvis der er nogen der har behov.

bestyrelsen har besluttet at det fremadrettet bliver sådan, at drengene ( lige som pigerne) skal sørge for at forsåle de udleverede gardersko inden man får byttet til et nyt par i et større nummer. Er der noget man er i tvivl om kan man spørge hos uniformsudvalget.

I Fredericia bliver vi 37 uniformerede, 3 aspiranter og 8 ledere der overnatter. Lørdag kommer yderligere 3 eller 4 aspiranter og er med det meste af dagen inden de kører hjem igen, så vi bliver de største 😉

God weekend til alle
Dorte


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.